O nama

Magnetna rezonanca Kragujevac

Magnetna rezonanca Kragujevac je radiološka ordinacija koja je posvećena lečenju pacijenata i to kako odraslih tako i dece. Pružanjem brze i kvalitetne medicinske dijagnostike pacijentima se omogućuje da u najkraćem roku dobijaju najkvalitetniju dijagnostiku i terapiju različitih oboljenja i povreda.

Magnetna rezonanca Kragujevac je osnovana 1. avgusta 2016 godine. Od tada pa do danas ordinacija je stalno radila na unapređivanju i širenju lepeze svojih usluga u saradnji sa specijalistima različitih oblasti medicine. 

Magnetna rezonanca Kragujevac

Magnetna rezonanca Kragujevac poseduje najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu sa jačinom magnetnog polja 1.5 T. što je priznati standard u svetu.

Magnetna rezonanca Kragujevac sarađuje sa eminentnim stručnjacima Klinickog centra u Kragujevcu, posveceni smo unapređenju nasih usluga, kao i na modernizaciji i obnovi opreme i samog objekta. Kao rezultat takvog rada Magnetna rezonanca Kragujevac danas raspolaže svom neophodnom savremenom opremom za dijagnostikovanje i lečenje raznih oboljenja i povreda.

profile

Podaci o firmi

Tomislav Jovanovic PR
Privatna Radioloska Ordinacija Magnetna Rezonanca
Matični broj: 64306405
P.I.B.: 109615721
Tekući račun: 160-454113-05