• Informacije/Zakazivanje: 034/389-389
  • 065/389-389-4
Posetite nas!

Magnetna rezonanca Kragujevac

Magnetna rezonanca Kragujevac je radiološka ordinacija koja je  posvećena lečenju pacijenata i to kako odraslih tako i dece. Pružanjem brze i kvalitetne medicinske dijagnostike pacijentima se omogućuje da u najkraćem roku dobijaju najkvalitetniju dijagnostiku i terapiju različitih oboljenja i povreda.

Magnetna rezonanca Kragujevac je osnovana  1. avgusta 2016 godine. Od tada pa do danas ordinacija je stalno radila na unapređivanju i širenju lepeze svojih usluga u saradnji sa specijalistima različitih oblasti medicine .

Magnetna rezonanca Kragujevac poseduje najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu sa jacinom magnetnog polja 1.5 T. Sto je priznati standard u svetu.

Magnetna rezonanca Kragujevac saradjuje sa eminentnim stručnjacima Klinickog centra u Kragujevcu, posveceni smo unapredjenju nasih usluga, kao i na modernizaciji i obnovi opreme i samog objekta. Kao rezultat takvog rada Magnetna rezonanca Kragujevac danas raspolaže svom neophodnom savremenom opremom za dijagnostikovanje i lečenje raznih oboljenja i povreda.

Magnetna rezonanca Kragujevac ima najsavremeniji uredjaj za snimanje. Nalazimo se u ulici Crvenog Barjaka iza Maxija u centru grada. Ljubazno i strucno  osoblje je tu da Vam pomogne. Vrsimo snimanje skeletnog, nervnog i kardio vaskularnog sistema. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona ili slanjem e-maila preko sajta.